Monday, June 21, 2010

i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job i love my job

Do you think that will help?

7 comments:

  1. This brings back memories. We had to 'write lines' as punishment when I was in elementary school.

    ReplyDelete
  2. Can we do a count down to Magleby's? Like maybe a paper chain?

    ReplyDelete
  3. OOH!!!! A Paper chain!!!! I'm totally making one!

    Okay, that was not my original intent in commenting. Mostly I just wanted to say I heart you Tessa! And even if this post hasn't helped, remember you are helping people and will be blessed for it.

    (wow...that was probably too cheesy for a comment on a blog...oh well!)

    ReplyDelete
  4. Love you, Tessa! I will definitely help with the tearing off paper chains part. Can't wait to see you!!

    ReplyDelete
  5. oh, at first I thought you really meant it! It's only for a while, and sooner or later things will turn around.

    ReplyDelete
  6. Awww. I hope things pick up. I HATED my first teaching position. It was all I could do to get up and go to work each day. I think the only reason I survived was because I was dating Matt at the time, and he would show up at my school and leave cute notes on my car.

    ReplyDelete
  7. You can do it! The best thing about the job is that you get paid. Haha.....not a bad idea to get up for a job, right? I wish I could go visit you then you can practice your amazing social work skills on me. Haha.... love ya lots.

    ReplyDelete

Friends